Вижте,колеги,то тази работа си иска организиране.Не става от един човек(зер,това едва ли му е единствената работа,визирам Шуми)...абсолютно нов съм във форума,но имам наблюдения във друг подобен форум,където нещата са тръгнали "правилно".И там е имало едно "гюлле' в началото-то е "повлекло" нещата..имам честта да го познавам лично.В този аспект може да взаимстваме,не вярвам колегите от VW да ни откажат(щото и там посписвам разни небивалици).Така се случи,че личната ми кола вече е Hyundai и тук ми е основното място.И още една марка имам(моята там е май от малкото с "нумизматична" стойност).Дори и да не се създаде клуб с юридическа стойност,форумът си остава с цел взаимопомощ,но неговата поддръжка иска средства!Така че ,аз съм съгласен дори и при такава ситуация да се събират средства за човека,който в момента е ..споменатото "гюлле".
Надявам се скоро,във вид на клубни сбирки по градове,да се формира това-за което всички говориме.Да се познаваме донякъде,да има "редовност" в сбирките-това е важен фактор..дава рутина.Аз съм от София(е,поне 2 дена в седмицата се прибирам..),район "Надежда/Свобода",който е наблизо-да даде "нишан" .
Мога да помагам откъм техническа страна,работя във фирма имаща "авто"-отдел(повечето неща са Bosch),ако трябва-ще попитам как да стане с евентуални отстъпки(в другите форуми важат клубни карти,или протекция от член на клуба).По отношение на "софтуерна поддръжка" на форума-не ми е там силата,това е за някой с повечко време,бил той и студент,па ако има-що да не вземе някоя стотинка от вече събран форумен бюджет
Не знам как точно се прави,но е редно да се направи регистрация някаква,да се създадат правила и условия...трябва да се пита...
Съжалявам,че се "регнах" с различен ник-нейм тук,току виж имам и колеги от друг форум,също като мен-атеисти...ма, казана дума-хвърлен камък,така да бъде!