Форумът на Хюндай

It is currently 25 Jun 2021, 17:07

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 17 Apr 2009, 20:37 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 08 Mar 2007, 21:25
Posts: 1217
Aвтомобил: хюндай
ОБЩИ ПРАВИЛА НА ФОРУМА
Правилата са кратки, точни и ясни и важат за всички без изключение, затова нека да се придържаме към тях и да направим престоя си в този форум по приятен:

1. Българският език е абсолютно задължителен във всички категории във форума и мненията неотговарящи на правилото ще бъдат изтривани. Единствено в "International zone" е препоръчително изпозлването на латиница. Все пак това е международната част на форума. Другият случай, при който е разрешена употребата на латиница, са техническите обозначения и марки.

2. Препоръчително е да се избягват правописните грешки. Освен, че не съответстват на правилата в българския език, не са удобни и красиви за четене. А и вероятността да бъде открито подобно мнение с търсачката на форума е малка. Писането с големи букви не се препоръчва, защото в повечето форуми се приема като крещене.

3. Ругатните и обидите не се позволяват. Тяхната употреба се разрешава само и единствено, когато имат важна литературна стойност! Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители, както и към другите марки автомобили, сайтове и форуми. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани или променяни. Изрично се забранява и пускането на мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност.
- Всеки, който се почувства засегнат от дадено мнение или съобщение може да предупреди за това някого от членовете на екипа.

4. Придържайте се към раздела, в който пишете, също и в темата в която отговаряте. Всяко несъответствие с темата или категорията ще бъде местено и/или изтривано без предупреждение. Потребителите трябва да прочетат описанието на форума преди да постват. Потребители, които често постват в грешен форум могат да бъдат предупредени.

5. Темите с безсмислени заглавия няма да бъдат толерирани. Заглавия от рода на "Хелп плс", "Плс помошт" и т.н. са крайно нежелателни. Нека още в заглавието да става ясно какво е съдържанието на темата. Спазвайте пунктуационните правила и в заглавията.

6. Ако имате въпроси към даден потребител на форума изпозлвайте системата за лични съобщения!

7. Съобщенията във форума са собственост на този, който ги е написал. Той носи цялата отговорност за съдържанието им. Авторът на всяко съобщение е съгласен то да бъде копирано, цитирано, препубликувано и по всякакъв начин употребявано от всички потребители на Интернет.

8. Сайтът, форумът и екипът им предлагат услугите “във вида, в който са” и не носят отговорност по отношение на надеждността на тяхното функциониране, броя и вида на включените функционалности и достъпа до услугите, както и не поемат задължението за осигуряване на помощ и инструкции. Сайтът, форумът и екипът им не носят отговорност за щети, вреди и претърпени загуби възникнали заради невъзможност да се използва част или цялата система на сайта, поради технически причини - технически проблеми, техническа профилактика.

9. Сайтът, форумът и екипът им не носят отговорност за съдържанието на снимките, обявите и коментарите, които се публикуват, както и не носят отговорност и за действия на свои потребители, дори те да са използвали услугите по позволен или непозволен според Общите правила начин.

10. Сайтът, форумът и екипът им не носят отговорност за възникнали вреди, щети, претърпени загуби в следствие на форми на измама, на използван съвет и покупка по обява.

11. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време- дори и без предупреждение. Кое е спам, вулгарно, непристойно, не отговаря на правилата и др. е по тяхна преценка.

12. Горните правила на форума са приложими и за личните съобщения.


Всяко мнение или тема, несъответсващи на правилата ще бъдат променени/изтривани/местени по преценка от модераторите, като авторът им може да бъде предупреден, а при системно нарушаване на правилата може да последва изгонване от форума и временен или постоянен бан. Обида към член на екипа на сайта и форума ще донесе на своя автор директен бан, като по преценка на членовете на екипа бан-ът може да е с определен срок или да е постоянен.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15 Feb 2010, 00:39 
Offline
Луд за връзване
Луд за връзване
User avatar

Joined: 20 Apr 2007, 16:44
Posts: 1562
Location: Голямото село
Skype: devilbo
Aвтомобил: 207 THP
За по нагледни обяви спазвайте правилата при пускането на обяви в Купува/Продава раздела на форума:
Правила на разделите за търговия:
1. Наличие на Продава/Купува/Подарява в заглавието на темата която пускате.
2. Указана цена при продажба.
3. Указан и предпочитан начин за контакти с вас(тел, мейл, в темата, на л.с. и др.)
4. За кой град става дума(и дали са приети куриери, когато става въпрос за части и консумативи). Давайте максимум инфо за продаваното/търсеното от вас(марка, година, дот, размери и т.н. в зависимост от това, което продавате или купувате).
5. С реална снимка или линк към такава за ограничаването на мнения от рода "Снимки???"и за да може да добият представа потенциалните купувачи за реалното състояние на обекта на обявата. Снимките са задължителни за всеки род обява, свързана с продажба на стока с изключение на обява за резервни части и/или части втора употреба.
6. При наличие на извършена продажба/закупуване/подаряване може да се промени заглавието на темата и да се ъп-не с едно мнение "Продадено" или "Намерено", за да може да се изтрие съответната тема.
7. Моля без излишен спам- да се ползват л.с. за тази цел. Съобщения отклоняващи се от идеята на раздела или темата ще се трият без предупреждение.
8. В теми неотговарящи на правилата ще се пуска предупреждение и ще бъдат местени в "Премахнати обяви" след липса на реакция от страна на автора в рамките на 24 часа(там ще можете да видите защо е премахната обявата в рамките на 7 дена след местенето й).


За обявите използвайте следните форми:

Форма за продажба на автомобил:
Марка/Модел/Двигател:
Дата на производство:
Пробег:
Цвят:
Екстри:
Забележки:
Цена:
За контакти:
Снимки:

Форма за продажба на Гуми:
Размер:
ДОТ:
Грайфер: (в милиметри или в проценти)
Цена:
За контакти:
Снимки:

Форма за продажба на Джанти:
Цолаж:
Междуболтово разстояние:
Централен отвор:
Цена:
За контакти:
Снимки:

Форма за продажба на Други стоки и услуги:
Кратко описание на стоката или услугата:
Технически характеристики:
Особености:
Цена:
За контакти:
Снимки:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Registered users: Bing [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group